Laatste nieuws uit ons stepteam:

We zijn de voorbereidingen voor de supergezellige winter december steptocht weer gestart. Op dit moment zoeken we wat helpers, die willen meesteppen als gidstepper, of bij de posten willen helpen, EHBO-ers (met eigen koffer) en een bezemwagen. Meld u aan. (bij voorbaat dank). Lees meer >


persbericht 14 juni 2012
Heerenveense steppers actief de zomer in!

HEERENVEEN - Afgelopen woensdagavond en zaterdagochtend werd er weer gezellig en sportief in groepsverband gestept. Het stepteam Heerenveen komt op stoom en nodigt een ieder die fit wil blijven uit om aan te sluiten bij de steptrainingen.

"Het is een gezellige sport, lekker buiten, weinig blessures, en een hoog energieverbuik, iets voor alle leeftijden en iedereen kan op zijn/haar eigen niveau steppen, wat wil een mens nog meer! Iedereen met interesse kan gerust aansluiten bij onze trainingen. Even mailen of bellen (kijk op stepteamheerenveen.nl) en men kan vrijblijvend komen mee steppen...." aldus T. Brouwer, één van de coördinatoren van het stepteam.

De stepclub is afgelopen maart van start gegaan en toert wekelijks door de omgeving van Oranjewoud. Het team bestaat vooral uit recreatieve steppers, maar er zijn er ook een klein aantal leden die deze zomer meedoen aan georganiseerde steptochten en wedstrijden. Zo staat eind van de maand het Nederlands Kampioenschap Sprint in Ede op het programma en het team stuurt zelfs deelname naar de IKSA stepeurocup in Dobbiaco-Toblach (Noord Italië) volgende maand.

En we melden u al vast dat recent bekend werd dat stepteam Heerenveen de zeer populaire wintersteptocht komend december wederom gaat organiseren in de Knipe net buiten Heerenveen. Vorig jaar trok deze Friese tocht maar liefst 80 deelnemers en dat bij een eerste editie. Vanwege dit succes herhaalt de club de tocht ook dit jaar. Wel even vooraf tijdig inschrijven en een step kan eventueel gehuurd worden. Alle informatie over het stepteam en haar activiteiten vindt u op stepteamheerenveen.nl (of 0653869770).


April 2012
De recreatieve steptraining zijn opgestart En op 14 april organiseerden we een opsteplocatie tijdens de landelijke opstepdag net buiten Heerenveen. www.opstepdag.nl. Aardig wat mensen met gerichte interesse in het steppen kwamen langs met vragen. Het was een mooie middag.

Juni 2011
De website van Stepteam Heerenveen is compleet gerestyled. We zijn nog druk bezig de laatste plooien glad te strijken. Mocht u iets tegen komen dat niet (goed) werkt dan horen we dat graag.