Stepteam Heerenveen is een vereniging, echter onze leden hoeven geen contributie op dit moment af te dragen. Dus u kunt gratis meesteppen. We verzoeken in ruil alle leden om actief mee te denken en een keertje mee te helpen bij onze activiteiten als dat nodig is.

Als de groep groeit kan het zijn dat we ooit weer een kleine contributie instellen. Maar dat is nu nog niet het geval en dat zal zich ook beperken tot een kleine bijdrage als dat ooit wel voor gaat komen. We willen nu vooral nieuwe mensen trekken. Dus mensen kunnen zonder kosten meesteppen met onze trainingen het hele jaar door. Zegt het voort. Nieuwe mensen kunnen zich even melden voordat ze langs komen, als u eenmaal aangesloten bent bij onze groep dan hoeft zich niet elke keer te melden. Dan kunt u gewoon aansluiten op trainingen.

We adviseren iedereen verder lid te worden van de stepbond N.A.F. voor 19,- euro per jaar, zodat u op de hoogte blijft. Op de N.A.F. site vindt u ook meer informatie over de voordelen van een NAF lidmaatschap.

logoNAF

kickbike


Er wordt over het algemeen gestept op het merk Kickbike. Natuurlijk kun je ook met een eigengemaakte step of een step van een ander merk (zoals AW footbike, Kostka, Effendi) met ons mee.
Er worden door onze vereniging wedstrijden en andere activiteiten georganiseerd. Tevens proberen wij in groepsverband naar (N.A.F.) activiteiten en wedstrijden te gaan.
Heeft u een suggestie of op– of aanmerkingen? Neem gerust even contact met ons op.


Steptraining aanmelding gaan via e-mail heerenveen[a]autoped.nl of sms 06-12887203 (bij voorkeur smssen dus liever niet bellen). We steppen elke week recreatief. Dus kom gerust mee steppen, blijf fit, blijf gezond!

Wat is een steprace? hier een video voorbeeld:Note: bij onze trainingen en de steptochten die we bezoeken gaat er een stuk relaxter aan toe dan bij de wedstrijden. Dus bent u niet van snelheid dat bent u ook zeer welkom in stepteam Heerenveen.

Er zijn veel gezellige georganiseerde steptochten in de zomer, maar ook zijn er tochten in de winter. Dus u kunt het hele jaar er op uit (dit naast de clubtrainingen). Hier een video van een van de wintertochten waarbij veel gluhwijn stops ondersweg zijn. Hartstikke leuke happenings. Thuis zitten in de winter is ook zo wat. Ons motto blijf bezig, blijft actief, blijft fit.