Afhankelijk van de samenstelling van de groep worden tempo, afstand en tijd bepaald. Voor suggesties, op-  of aanmerkingen of info met betrekking tot de activiteiten kunt u contact opnemen met het stepteam.
Het kan zijn dat er i. v. m. activiteiten op een andere trainingsdag of tijd wordt gestept. Neem om teleurstellingen te voorkomen altijd eerst even contact met ons op als je van plan bent om mee te steppen.

We houden recreatie steptrainingen zaterdagochtend om 10.00 uur.
Verzamel en startlocatie: Oranje Nassaulaan. (P-plaats Museum Belvédère). Dit is afslag Oranjewoud (vanaf de snelweg). (Kaartlink naar locatie>>).
Aanmelden vooraf per mail heerenveen[a]autoped.nl
Geen eigen step?
Stephuren kan via www.step-away.nl (Luxwoude).

Activiteiten

Opstepdag in Heerenveen
Stepteam Heerenveen doet regelmatig mee met de landelijke opstepdag.nl. Dat is een landelijk project waarbij mensen op veel locaties in Nederland het steppen kunnen proberen, gratis en laagdrempelig.

Mocht u niet willen wachten tot de volgende opstepdag. Meldt u gewoon zich bij ons. We geven graag uitleg aan mensen met vragen over de stepsport of indien u even kort een step wil proberen, of een klein rondje van 5 km met ons mee willen steppen in langzaam tempo op te training om te kijken of het een sport voor u is... Mail ons gewoon even of meld je aan voor de komende recreatieve training.

We organiseren elke week de zeer gezellige wintersteptocht. Mensen zonder step kunnen er dan eentje huren die staat klaar bij de start en de step kan ingeleverd worden bij de finish.